Onze producten en rondleidingen

Sinds 2013 verkopen wij ook walnotenproducten. Op dit moment hebben wij de volgende producten beschikbaar:

Vanaf heden is bij ons de Walnoten rol te verkrijgen. Nooit meer bukken bij het walnoten rapen. Wij geven graag een demonstratie.

ByIPYnxCAAIHcW2

 

SONY DSC

  • 200 ml Walnotenlikeur a € 9,95
  • 200 ml Walnotenolie a € 14,00

Deze producten zijn bij ons op het bedrijf te koop en we kunnen een bestelling eventueel ook versturen. Hierover vooraf graag contact via westhof@walnoten.nl Wanneer u nog ideeën heeft over andere producten dan houden wij ons aanbevolen. Zelf zijn wij ook nog enkele ideeën aan het uitwerken.

Vanaf 2013 kunt u ook bij ons een rondleiding boeken voor kleine of grote groepen. Deze rondleiding gaat over ons bedrijf langs onder andere onze Nederlandse collectie van de Juglans (walnoot)-familie. Hier staan alle (Botanische) soorten van deze familie zoals ze ‘in het wild’ voorkomen. Ook kunnen wij u laten zien hoe onze vermeerdering in het werk gaat en hoe wij de opkweek van onze bomen doen. Het is ook mogelijk de rondleiding af te sluiten, of te beginnen, met een kop koffie met iets lekkers. Wanneer u hierover vragen heeft neem dan gerust contact op via westhof@walnoten.nl of 0113-561219. Via deze weg kunt u ook reserveren.